Varje brukare är unik så upplägget runt dig kan varieras
 
Du som brukare
Vi är det lilla personliga assistansföretaget som vill måna om dig. Hos oss utformar du assistansen efter dina egna behov.
För oss är det viktigt att vi värnar om dig och ditt självbestämmande. Målet för oss med din assistans är att den blir som du vill ha den.
Vi vill tillsammans med dig eller med någon som står dig nära arbeta fram ett gäng härliga assistenter och vikarier. Runt varje assistentgrupp finns det en engagerad arbetsledare som stödjer dig och dina assistenter i deras dagliga arbete.
Vi tar väl hand om dina assistenter. Vi ser till att de får bra handledning, bra lön och pensionsvillkor samt bra utbildning. Det är viktigt att vi alla trivs med varandra.
Du eller en anhörig och vi tillsammans beslutar själva om schemaläggning och arbetsinnehåll för dina assistenter.
För att säkerställa att detta fungerar bra så håller vi löpande uppföljningssamtal och kontakt med dig och arbetsledningen för dina assistenter. Till vår hjälp har vi det digitala arbetsverktyget Aiai, med enkla applikationer för schema och tidrapporter, och som enkelt går att använda i mobilen.
För att du skall känna trygghet och tillit i dina kontakter med oss finns alltid en arbetsledare eller ställföreträdare tillgänglig dygnet runt.
Vi ser inga hinder, bara möjligheter!